Over mij

Mijn naam is Sabine Sleddens. Ooit opgeleid voor de toeristisch/recreatieve sector kwam ik via een aantal omzwervingen terecht op Kasteel Heeswijk, waar ik samen met mijn man Rob eigenaar werd van de horeca-exploitatie.

De afgelopen jaren heb ik zo’n kleine 2500 bruidsparen begeleid bij een van de belangrijkste dagen van hun leven. Van dichtbij de dynamiek tussen 2 mensen observeren die hun bruiloft aan het voorbereiden waren, het inkijkje in hun leven, familie (en familieperikelen) vond ik ook na 30 jaar steeds weer fascinerend . Samen met hen zoeken naar het programma dat het beste bij hen paste gaf veel voldoening.

Toen wij besloten te stoppen met het bedrijf wist ik al dat ik dit het meest zou gaan missen.

In mijn eigen zoektocht  kwam ik via Reiki, Quantumtouch, Avatar en Energetisch management enkele jaren geleden in aanraking met de KernTalentenanalyse van Daniëlle Krekels en kreeg ik mijn eigen KernTalentenanalyse.

Deels voelde dat als thuiskomen maar er waren ook enkele verrassingen die veel duidelijk maakte.

Hoe fijn is het om te mogen ontdekken wie jij werkelijk bent, wat je mogelijkheden zijn, waar je krachten liggen, kortom, waarvoor je in de wieg bent gelegd, in de wetenschap dat, wàt je ook ontdekt, het altijd oké is?

Snel daarop besloot ik om de opleiding tot KernTalentenanalist te volgen en sinds 2018 ben ik afgestudeerd als Erkend KernTalentenanalist. De afgelopen anderhalf jaar heb ik tevens Masterclasses gevolgd in KernTalenten &Competenties en in KernTalenten&Relaties.

Ik vind het fijn om met mensen te werken en help ze ook graag bij hun ontwikkeling. Daarnaast vind ik het leuk om te analyseren en verbanden te leggen en heb ik een brede interesse. Als KernTalentenanalist kan ik die combinatie en mijn jarenlange ervaring naar hartenlust inzetten. Ik vind het heerlijk om in gesprek met mensen tot de kern te komen en hen bruikbare handvatten te bieden waar ze direct mee aan de slag kunnen.