Opties

Kerntalentenontdekking
Beknopte analyse
Kerntalentenontdekking

Een KernTalentenontdekking kan gezien worden als een KTNA-light en is vooral geschikt voor leerlingen/studenten en voor het verkennen van talenten van een team/afdeling

Invullen Online Vragenlijst
Een KernTalentenontdekking begint met het invullen van een online vragenlijst over jouw speelvoorkeuren als kind (van 4 tot ongeveer 12-14 jaar). Het invullen van de vragenlijst doe je thuis en duurt ongeveer 30 minuten.

Persoonlijk Gesprek:
Bespreken vragenlijst en Terugkoppeling KernTalenten
In een persoonlijk gesprek nemen we de door jou ingevulde vragenlijst door. Vervolgens bespreken we aan de hand van de analyse over welke KernTalenten jij beschikt en wat dit voor jou betekent. Het gesprek duurt in totaal ongeveer 3 uur.

Verslag
Je ontvangt een verslag met daarin al jouw KernTalenten beschreven en uitgelegd. Dit verslag blijft je hele leven ‘geldig’ en behoudt zijn waarde omdat je KernTalenten niet veranderen. Je krijgt het verslag binnen 2 weken na onze afspraak toegestuurd.

Kerntalentenanalyse
Volledige ontdekking
Kerntalentenanalyse

Invullen Online Vragenlijst
Een KernTalentenanalyse begint met het invullen van een online vragenlijst over jouw speelvoorkeuren als kind (van 4 tot ongeveer 12-14 jaar). Het invullen van de vragenlijst doe je thuis en duurt ongeveer 30 minuten.

Persoonlijk Gesprek: 
Bespreken vragenlijst,Terugkoppeling KernTalenten en Diepte-Interview
In een persoonlijk gesprek nemen we de door jou ingevulde vragenlijst door. Vervolgens bespreken we aan de hand van de analyse over welke KernTalenten jij beschikt en wat dit voor jou betekent. Daarop volgt een diepte-interview waarin we jouw levensloop bespreken, kijken in hoeverre jij je KernTalenten al hebt ontwikkeld, wat je hebt meegemaakt en wat jouw wensen voor de toekomst zijn. Het gesprek duurt in totaal ongeveer 4 uur.

Uitgebreid Persoonlijk Verslag
Je ontvangt een uitgebreid persoonlijk verslag van al jouw KernTalenten, met daarin opgenomen de inzichten uit het diepte-interview en aanbevelingen. Dit verslag blijft je hele leven ‘geldig’ en behoudt zijn waarde omdat je KernTalenten niet veranderen. Je krijgt het verslag binnen 2 weken na onze afspraak toegestuurd.

Evaluatiegesprek
Nadat je het verslag hebt ontvangen maken we een afspraak voor een nazorggesprek om jouw KernTalentenverslag, eventuele vragen die je hebt en mogelijke keuzes waar je voor staat te bespreken. Dit gesprek kan naar jouw wens live of telefonisch.